Saturday, 10 March 2012

Franceska dhe Ermali seks ne Big Brother?Ermali dhe Franceska bejne seks

Pamje te dyshimta ka rreth nje cifti te paperfunduar mire midis dy Vlonjateve te BB5, Franceska Jaces dhe Ermal Merdanit.

Mos valle vertete ka ndodhur qe ata kane kryer marrdhenie ? Pamjet s’e tregojne qarte, por jane shume dyshuese, sidomos nga fundi i videos.

Gjatë spektaklit të ditës së shtunë Ermali i Big Brother 5 u shpreh se ai ka respekt për Franceskën dhe se mes tyre nuk ka një lidhje dashurie.Deklarata e tyre u pa me jo pak dyshim nga spektatorët pasi në shumë momente ata ishin shfaqur në intimitet duket u puthur dhe përqafuar mes tyre.Kjo video e publikuar tregon qartë se “respekti” që ata kanë për njëri-tjetrin qenka i një lloj të veçantë.
- - - - - - - - - -
Translation by Google:
Ermali and Francis make sex

Skin is suspicious about a couple of good unfinished between two Vlora of Bb5, Francis Jaces and Ermal Merdani.

Perhaps indeed happened that they have committed relationship? Views do not show clearly, but are very wary, especially towards the end of videos.

During the day Saturday spectacle of Big Brother 5 Ermali said that he has respect for Francesca and that between them there is a link to their dashurie.Deklarata saw with no little doubt from the spectators as many times they were shown an intimate look kissing and embracing between tyre.Kjo published video clearly shows that "respect" that they have for each other Too of a particular type.

No comments:

Post a Comment